List

Ölmeden Önce Uyanmak – İşte Meselenin Özü Bu

Prof. Dr.-Ing. Şenel ERGİN

 

“Batı” denilen Materyalist Dünya’da, siyasî aklı, hileleri, kurduğu kumpaslar düşünüldüğünde Büyük Britanya İmparatorluğu’nun – şimdi İngiltere’nin önüne başka bir ülke geçebilir mi.. şu an ki bilgi düzeyime göre söylüyorum, bilmiyorum.

Avrupa denilen bedende İngiltere, gülen yüzü, kadife sesi, nezaketi ve varlığına yedirdiği buz gibi onuruyla bir başka durur ki, O’nu bana göre, CIA’den daha tehlikeli yapan da budur demek isterim.

Kısaca, Materyalist Batı Dünyası’nda ABD Pasaportlu Evrensel Siyonist Aklı kıçüstü yere çarpacak bir güç siyasî platforma / yüzeye çıkacaksa, bunu öncelikle İngiltere’den beklemekteyim.

Almanlar İngilizlere nispetle doğru insanlardır; kötülüğe özenirler ama.. onlar kadar olamazlar. Bu meyanda Fransızların adı bile anılamaz; tarih içinde seyreden ve Fransa’ya atfedilen her ne güzellik varsa.. bu zaman ve mekân olanaklarının elverdiği anda Siyonist Aklın kendi hedeflerine göre planladığı icraatını Fransız toprakları üzerinde gerçekleştirmiş olmasındandır. Örneğin Büyük Fransız İhtilâli;  Ada Avrupası’nda tasarlanan, planlanan ve yürütülen Siyonist Projeden Fransız halkının ne kadar haberi vardı.. Ancak sonucu kıta Avrupası’nın mental yapısını – toplumsal düzenini tümden değiştirdi. O zamanlarda yürütülmeye başlananlar bu zamanlara kadar geldi.

Bunları neden anımsadım.. şunun için: İşte tarih içinde bu Ada Avrupası’ndan güçlü başka bir ses daha yükselmiştir. Ve O sesin tek bir cümlesi, dilinden döküldüğü andan bugüne, dünyadaki tüm ülkelerin “beyaz vatandaş” kesiminin diline sabitlenmiştir. Bu cümleyi hepimiz biliyoruz:

 

“To be, or not to be– that is the question” 

“Olmak ya da olmamak – işte mesele bu”

William Shakespeare

 

Bu özlü sözü her düşünür, kendi meşrebine – dünya görüşüne / yaşam felsefesine göre yorumlayabilir elbette.. ve söylenenler söylendiği bakış açıları içinde muhtemelen doğru da olacaktır.  Derdim bu değil.. Ancak her ne söylenirse söylensin, hepsinde ortak bir nitelik olacaktır ki o da şudur:

 

Devamını oku…